Satsa på markiser Skåne

Markiser i Skåne hittar du hos Hasses Solskydd AB. En markis kan vara skönt att ha under sommaren, om det är soliga dagar. Markiser skyddar dig mot detta och ger dig en behaglig skugga. Det finns en mängd olika modeller och sorters markiser, för alla sorters behov. 

Dels har du fönstermarkiser, som du placerar ovanför just dina fönster, för att få skugga in i huset. Det finns även markiser i Skåne som är så kallade terrassmarkiser. Dessa passar bra om du har en uteplats, i form av en altan, balkong eller liknande och vill få skugga på denna. Det gör att det är helt ok att sitta ute, även om solen skulle gassa!

Hitta rätt sorts markis i Skåne

Hos Hasses Solskydd AB hittar du markiser så väl som persienner. Detta företag har mer än 14 års erfarenhet av att tillverkning och montering av markiser i Skåne. De tillverkar sina markiser och persienner så att du ska få det bästa solskyddet, för din uteplats eller för att det ska bli skugga inomhus. Då alla fönster och terrasser kan ha olika storlek, så har även markiserna och persiennerna det. 

Du kan få en gratis måttagning på dem, så att du får en markis eller persienner som passar dig. Passa på att göra ditt hem mer behagligt inför sommaren. Med rätt sorts markiser kan du få en behaglig uteplats att vistas på så väl som skugga eller insynsskydd till huset med rätt sorts persienner och lamellgardiner.