Nya Forumämnen

Vilka är Online?


Medlemmar: 2
   
Gäster: 41
Sv:Bali-handmade.com? (1 läser) (1) Gäst
#43802
Handgjordasmycken
Platinamedlem
Inlägg: 178
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Bali-handmade.com? 2010-08-29 | 22:20  
Hej på er!

Har läst tidigare inlägg om bali-handmade och har inte hittat ngt negativt om dem. Undrar om ni som har handlat där är nöjda??
Är det riktigt silver?
Har handlat från Kina en gång, men det var ej riktigt silver..

Sidan känns inte helt seriös tycker jag, med en massa google annonser..

Så vill bara kolla läget innan jag lägger in en beställning!

MVH
Katia
 
  Logga in för att svara.
#43837
Nicamo
Platinamedlem
Inlägg: 131
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Sv:Bali-handmade.com? 2010-08-30 | 21:40  
Hej!
Jag har handlat från dem flera gånger. De är trevliga vid mailkontakt och verkar seriösa även om sidan är lite rörig. Har aldrig haft några problem med dem.
De uppger ju att allt är 925 silver, men jag har ej testat så jag kan inte vara säker på att det verkligen är det...
 
  Logga in för att svara.
#43889
Handgjordasmycken
Platinamedlem
Inlägg: 178
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Sv:Bali-handmade.com? 2010-09-01 | 12:11  
Tack för svar! Det är ju svårt att "testa" men verkar det ok så är det säkert det!

Fler som har shoppat där??
 
  Logga in för att svara.
#43908
4UbyU
Diamantmedlem
Inlägg: 263
graphgraph
Medlem Offline Klicka här för att se användarens profil
Sv:Bali-handmade.com? 2010-09-01 | 16:27  
Jag har handlat där, fast det var ett par år sedan. Jag har inte testat silvret så jag kan inte säga något om silverhalten. Inga problem med beställning eller leverans. Det ända tråkiga är ju att tull och moms tillkommer. Tullavgiften vill jag minnas var ganska så hög
 
 
  Logga in för att svara.
Powered by FireBoard